top of page

Stänkskydd i laminat

Mellan de övre och nedre skåpen i köket installeras oftast stänkskydd för att skydda väggen när man lagar mat. Traditionellt används kakel men med tiden har det blivit populärt att fortsätta med bänkskivan upp på väggen.

 

På Lechner kan du måttbeställa din bänkskiva och stänkskydd antingen i samma färg eller med olika mönster. Våra stänkpaneler tillverkas med en tjocklek på 12 mm.

laminat stendekorer.jpg
vaggpanel laminat.jpg

Kombinera din bänkskiva med stänkskydd i laminat

Det går alldeles utmärkt att kombinera en laminatskiva med ett stänkskydd i samma material. Laminat i stället för kakel är en av de största kökstrenderna. En väggplatta i laminat är inte bara lätt att sköta och rengöra. Höjer du bänkskivan med stänkskydd i laminat ger du köket ett modernt och enhetligt utseende.

 

Beroende på ditt behov och din smak kan väggplattan täcka upp hela väggen i mellanutrymmet eller vara en mindre hög kant. 

laminat marmor dekor calacatta olympus bänkskiva och stänkskydd 600x900.jpg

Hitta en passande dekor till väggplattan i köket

Alla våra laminatdekorer kan väljas för både bänkskiva och stänkskydd. Vårt sortiment på Lechner omfattar från trädesigner till stenmönster. Du kan skapa ett ännu mer enhetligt utseende genom att välja bänkskivan och stänkskyddet i samma mönster. Eller så mixar du två olika designer och skaffar på så sätt en spännande kombination.

Alla våra dekorer är valbara som stänkpanel

Det går alldeles utmärkt att kombinera bänkskivan som man har valt med ett stänkskydd i samma material. Vi tillverkar stänkpanel i laminat och möjligheten finns att också välja en och samma dekor för båda bänkskivan och väggpanelen. 

stankpanel lamint vit marmor.jpg

Hitta återförsäljare

Våra produkter säljs av över 100 köksåterförsäljare i sju länder. Är du intresserad av en Lechner bänkskiva är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig vidare att hitta en återförsäljare nära dig.

bottom of page