top of page

Vaskar

På Lechner kan en köksbänkskiva beställas antingen med underlimmad vask eller förberedd för toppmonterad vask. Diskhon underlimmas redan i produktionen så att du får vasken färdigmonterad i bänkskivan.

 

Vi samarbetar med de största vaskleverantörerna och kan på så sätt erbjuder ett brett utbud av vaskar i olika material, former och färger.

vaskar sortiment rostfritt stal.jpg

Vi erbjuder två olika lösningar för diskbänkar

Väljer du att beställa en Lechner bänkskiva hos en av våra återförsäljare så har du valet mellan två olika lösningar att placera din diskho i skivan: Underlimning och toppmontering.

Underlimmad diskho

Underlimning är en av de vanligaste lösningarna. Diskhon underlimmas från undersidan av skivan och får därför bara en minimal kant på 0,8 mm. Denna lösning ger intrycket att vasken smälter in i linje med skivan. Det ser inte bara stilrent ut utan också är lätt att rengöra därför att smuts inte kan fastna.

 

Väljer du en underlimning som placering innebär detta att vi levererar din bänkskiva färdig, med diskhon limmad från undersidan av skivan. 

vaskar sortiment.jpg
toppmonterad vask rostfritt stål diskho.jpg

Toppmonterad vask

En toppmonterad vask ligger ovanpå bänkskivan och diskhons kant täcker och skyddar bänkskivan. Monteringen är snabb och enkel och en prisvärd monteringsvariant. Bänkskivan förbereds hos oss med en utsågning och levereras utan vask.

vilken vask till kök.jpg

Vilken vask till kök?

Är bänkskivan vald så kommer strax frågan vilken vask passar till kök och behov. Det finns diskhoar i flera former och storlekar och därför finns här en liten guide om att hitta rätt diskho till ditt kök. 

Vi kan beställa precis den vasken som du önskar

Vaskar finns i olika material, former och färger. Rostfritt stål är ett klassiskt material och passar vanligtvis till de flesta köken medan en vask i komposit eller keramik ger ett mer elegant och modernt utseende.

 

Vill du beställa en bänkskiva med underlimmad vask så har du med Lechner som tillverkare möjligheten att välja precis den vasken som du önskar. Tack vare vårt samarbete med de bästa vaskleverantörerna har vi tillgång till alla vaskar som finns på marknaden. 

Hitta återförsäljare

Våra produkter säljs av över 100 köksåterförsäljare i sju länder. Är du intresserad av en Lechner bänkskiva är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig vidare att hitta en återförsäljare nära dig.

bottom of page