top of page

Måttanpassade bänkskivor och stänkskydd

På Lechner tillverkar vi bänkskivor till kök, badrum och tvättstugor i hög kvalitet. Vårt sortiment består av bänkskivor i laminat och trä med en tjocklek på 30 mm och stänkskydd i laminat med en tjocklek på 12 mm.

Bänkskivorna tillverkas efter dina önskemål med underlimmad diskho, utsågning till en toppmonterad vask och även utsågning för spishäll eller helt utan någon konfigurering. 

kok inspiration calacatta olympus 3.jpg

Vårt sortiment

Vill du byta din köksbänkskiva så är det kanske inte bara bänkskivan som du vill förnya. Oberoende på vilket material du väljer har du möjligheten att kombinera din nya bänkskiva med stänkpaneler. På Lechner tillverkar vi stänkskydd i laminat som är en av de största kökstrenderna. Laminat i stället för kakel är enkelt att montera, lätt att rengöra och ger ditt kök ett modernt utseende.

 

Som tillverkare av måttanpassade bänkskivor har vi också möjligheten att antingen underlimma en diskho eller förbereda din bänkskiva med en utsågning så att du enkelt kan montera en toppmonterad vask. Vi samarbetar med de största vaskleverantörerna så att du kan välja din vask utifrån ett stort utbud. 

Köksinspiration

Hitta återförsäljare

Våra produkter säljs av över 100 köksåterförsäljare i sju länder. Är du intresserad av en Lechner bänkskiva är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig vidare att hitta en återförsäljare nära dig.

Personlig kundservice

+46 433 525800

Skicka ett mejl

Vi är verksamma i Strömsnäsbruk

Hinnerydsvägen 43 B

bottom of page