top of page

Bänkskivor i trä

Träbänkskivor är tidlösa klassiker som skaffar en varm och livlig känsla i köket. Det finns olika träslag som kan användas för en bänkskiva men ek är ett klassiskt val. På Lechner tillverkar vi bänkskivor i massivt trä med tjockleken 30 mm.

bankskiva materialval massivt tra 800x800.jpg
massivtra ek.jpg

Skaffa ett levande kök med en träbänkskiva

Trä är en naturprodukt som om det vårdas rätt bara blir vackrare med åren. Det här levande och naturliga materialet känns skönt, utstrålar värme och sörjer för ett behagligt inomhusklimat. 

Trä egenskaper

Måttanpassade träbänkskivor

Välj mellan ek och valnöt

Vårt sortiment av träbänkskivor omfattar för tillfället två träslag. Med ek erbjuder vi en nordisk klassiker medan valnöt som mörkare träslag ger en mer trendig känsla. Beställer du en bänkskiva i trä på Lechner så finns dessa i 30 mm tjocklek.

 

Våra träbänkskivor tillverkas måttanpassade och är förbehandlade med grundolja. 

massivt tra ek.jpg

Basic Oak

Klassisk ek som har en diskret men livlig, lätt rödbrun färg med jämn ådring. Den stavlimmade och mycket tåliga eken har bearbetats utan kvistar vilket ger en fin harmonisk effekt.

massivt tra valnot.jpg

Basic American Walnut Dark

Stavlimmad valnöt i en vacker chokladbrun nyans med rak ådring. Den kan kombineras med det mesta men med beige, sand eller grädde skapar du klassisk elegans.

skotselrad massivtra.jpg

Så tar du hand om din träbänkskiva

Bänkskivor i massivt trä kräver ett visst mått av underhåll. Det är bland annat viktigt att de behandlas regelbundet med olja eller vax för att behålla sin vackra yta. Här får du tips och råd om hur du borde underhålla din träbänkskiva.

Hitta återförsäljare

Våra produkter säljs av över 100 köksåterförsäljare i sju länder. Är du intresserad av en Lechner bänkskiva är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig vidare att hitta en återförsäljare nära dig.

bottom of page